Hurtig udrykning  |  Højt serviceniveau og kendte leverandører

Termoruder har vi stor erfaring med

​Drømmer du om at få foretaget en udskiftning til termoruder? Så er der hjælp at hente lige her. Hos DK Glas står vi nemlig altid klar til at hjælpe kunder med at løse alle opgaver inden for glarmesterfaget. Vi har base i Greve, hvorfor vores kunder ofte kommer fra Solrød eller Køge, men alle kunder er velkomne hos os.

Vi har mange års erfaring i branchen. Derfor kan du trygt vælge os til at hjælpe dig med montering af termoruder. Hos os vil du altid møde et serviceminded firma, der står klar til at rykke hurtigt ud. Vi er en virksomhed fyldt med dygtige medarbejdere med faglig stolthed.

Modvirk kondensproblemer og meget mere med termoruder

Termoruder består typisk af to lag glas, der er med til at modvirke kondensproblemer i bygningen. Derudover har dette termoglas gode isoleringsegenskaber, hvilket garanterer en energibesparelse, idet der bliver sparet på varmen.  

Desuden tilbyder vi også solafskærmende glas, som forhindrer solen i at komme ind og varme rummet op. 

​Alt dette er med til at forbedre bygningens indeklima.

Vi er en glarmester, der altid gør sit bedste for tilfredse kunder. Derfor gør vi altid hvad vi kan for at imødekomme kundens ønsker, og lave løsninger, der passer til kundens individuelle behov. Vi varetager gerne både store og små opgaver, så du bør ikke holde dig tilbage med at kontakte os for hjælp med udskiftning af vinduer.

Ring for at aftale nærmere

Drømmer du om helt nye vinduer, så er du velkommen til at kontakte os allerede i dag. Vi tilbyder alt inden for glas såsom lavenergiglas eller termoglas. 

Skal vi aftale nærmere omkring montering af termoruder eller andet, så kontakt os på telefon 70 27 11 66 eller mail info@dkglas.dk, så laver vi en aftale efter dine ønsker.

Kontakt os allerede nu!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Dk Glas Og Montage

CVR: 41129832

Adresse​

Lunikvej 26H

2670 Greve

Kontakt

Telefon: 70 27 11 66

E-mail: info@dkglas.dk