Hurtig udrykning  |  Højt serviceniveau og kendte leverandører

​Montering og udskiftning af vinduer

Mangler du hjælp til montering af vinduer eller døre? Eller måske udskiftning af vinduer og døre i hele huset? Så kommer vi gerne og hjælper med det samme. 

Vi er et professionelt firma med stor glarmester-erfaring. Vi kommer mest i og omkring Greve, Solrød og Køge, men står også til rådighed uden for disse områder.

Vi er en virksomhed, der består af kompetente og erfarne medarbejdere, der alle arbejder ud fra en faglig stolthed.

Vi foretager montering af vinduer og døre i hele huset

Du kan med fordel finde dine nye vinduer her hos os. Vi er nemlig både serviceminded, og så giver vi altid en god pris.

Typisk arbejder vi med montering af vinduer fra den anerkendte, danske producent Outrup Vinduer og Døre, men uanset hvilke vinduer du ønsker en montering af, så står vi klar til at rykke hurtigt ud for at hjælpe dig på hele Sjælland.

Hos os er det vigtigste, at du bliver tilfreds med det udførte arbejde - uanset om det er montering af døre, udskiftning af vinduer eller noget helt tredje. Derfor sætter vi altid god tid af til den enkelte kunde, så vi kan forventningsafstemme og derved opnå lige de resultater, som du ønsker. 

I den forbindelse hjælper vi gerne med både inspiration og rådgivning omkring dine nye vinduer eller ruder.

​​

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Vores priser på udskiftning og montering af vinduer, terrassedøre, hoveddør og yderdør, varierer alt efter opgavens omfang og den type nye vinduer eller døre, du ønsker. 

Én ting er dog sikkert: Når du skifter til mere energivenlige vinduer og døre og evt. samtidig en udskiftning af tætningslister, så kommer du til at spare rigtig meget på din elregning. Derfor er udskiftning af vinduer en fornuftig investering – især hvis du vælger energivinduer.

Du kan få mere at vide om energivinduer her. Desuden tilbyder vi udskiftning af termoruder i København og på resten af Sjælland.

Ring og hør mere om montering af vinduer

Kunne du tænke dig flere informationer om, hvad vi kan tilbyde inden for montering af vinduer og døre, herunder også sikkerhedsglas, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 11 66 eller e-mail info@dkglas.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi giver altid et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer samt montering af døre. Du er derfor velkommen til at kontakte os omkring priser på nye vinduer med montering.​

Kontakt os allerede nu!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Dk Glas Og Montage

CVR: 41129832

Adresse​

Lunikvej 26H

2670 Greve

Kontakt

Telefon: 70 27 11 66

E-mail: info@dkglas.dk