Hurtig udrykning  |  Højt serviceniveau og kendte leverandører  |  Gode priser

Montering af vinduer og døre tilbydes af kompetent firma

​Mangler du hjælp til montering af vinduer eller døre? Så kommer vi gerne og hjælper med det samme. Vi er et professionelt firma med stor erfaring som glarmester. Vi kommer mest i og omkring Greve, Solrød og Køge, men står også til rådighed uden for disse områder.

Vi er en virksomhed, der består af kompetente medarbejdere, der alle arbejder ud fra en faglig stolthed. Derfor gør vi aldrig tingene halvt, og garanterer derved et veludført stykke arbejde af høj kvalitet.​

Hos os foretager vi montering af vinduer og døre til gode priser

Du kan med fordel finde dine nye vinduer her hos os. Vi er nemlig både serviceminded, og så giver vi altid en god pris.

​Typisk arbejder vi med montering af vinduer fra den anerkendte, danske producent Outrup Vinduer og Døre, men uanset hvilke vinduer du ønsker en montering af, så står vi klar til at rykke hurtigt ud for at hjælpe dig på hele Sjælland. 

Hos os er det vigtigste, at du bliver tilfreds med det udførte arbejde - uanset om det er montering af døre, udskiftning af vinduer eller noget helt tredje. Derfor sætter vi altid god tid af til den enkelte kunde, så vi kan forventningsafstemme og derved opnå lige de resultater, som du ønsker. 

I den forbindelse hjælper vi gerne med både inspiration og rådgivning omkring dine nye vinduer eller ruder.

Du kan også få mere at vide om energivinduer her. Desuden tilbyder vi udskiftning af termoruder i København og på resten af Sjælland. 

Ring for flere informationer

Kunne du tænke dig flere informationer om, hvad vi kan tilbyde inden for montering af vinduer og døre, herunder også sikkerhedsglas, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 11 66 eller mail khv@dkglas.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Vi giver altid et uforpligtende tilbud på montering af vinduer, samt montering af døre. Du er derfor velkommen til at kontakte os omkring priser på nye vinduer med montering.

Kontakt os allerede nu!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

DK Glas

CVR: 25240308​

Kontakt

Telefon: 70 27 11 66

E-mail: khv@dkglas.dk