Hurtig udrykning  |  Højt serviceniveau og kendte leverandører

Glasvægge til hjemmet og kontoret

Er du på udkig efter en ny glasvæg til dit badeværelse eller til andre steder i boligen, eller leder du efter en moderne glasløsning til dit kontor? Så er du kommet til det helt rette sted. 

Hos DK Glas finder du en dygtig og erfaren glarmester, der tilbyder montering af glasvægge til ethvert behov. Vi holder til i Greve, hvorfra vi blandt andet kører ud til kunder i Solrød, Køge og omegn.

Rumadskillelse med en glasvæg

Det er i løbet af de seneste år blevet utroligt attraktivt at have de populære New Yorker-glasvægge både i private hjem og i erhvervslokaler. Det er nemlig en rigtig god måde at adskille rum på, fordi det får rummene til at syne større, og samtidig kommer der masser af lys ind i rummene. Disse glasvægge kan både fås med og uden dør, og de giver et råt og moderne look, som mange i dag er vilde med.

Glasdør til badeværelset

Rigtig mange danskere har en bruseniche med glasvægge og glasdøre i deres bad. Det er en både praktisk, hygiejnisk og pæn løsning, og det kan især være en stor fordel, hvis badeværelset ikke er særligt stort. 

Er det blevet tid til, at de gamle glasvægge på badeværelset skal skiftes ud med nye og mere moderne glasvægge, så kan vi finde den helt rette løsning.

Vi tilbyder glasvægge efter mål

Uanset om du skal bruge en New Yorker-væg til kontoret, eller om du er på udkig efter en glasvæg til badeværelset eller et andet sted i huset, så kan vi hos DK Glas tilbyde løsninger på specialmål til konkurrencedygtige priser, så du kan få en løsning, der passer perfekt til dine behov og ønsker.​

Kontakt os og hør mere eller indhent et uforpligtende tilbud

Ønsker du at høre mere, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på glasvægge efter mål? Så kan vi kontaktes på telefon 70 27 11 66 eller e-mail info@dkglas.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

​​​

Kontakt os allerede nu!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Dk Glas Og Montage

CVR: 41129832

Adresse​

Lunikvej 26H

2670 Greve

Kontakt

Telefon: 70 27 11 66

E-mail: info@dkglas.dk