Hurtig udrykning  |  Højt serviceniveau og kendte leverandører

Glasvægge sikrer et bedre indeklima​

Døjer du med dårligt indeklima? Så bør du overveje at udskifte dine vinduer til energivinduer. Her hos DK Glas finder du en kompetent glarmester, der tilbyder hjælp til alle opgaver inden for glas. Vi servicerer primært kunder i Greve, Solrød, Køge og omegn, men varetager også opgaver uden for disse områder.

Der følger flere fordele med, ved at vælge lavenergiglas med en energi-mærkning. Vinduerne er blandt andet med til at sikre et bedre indeklima, hvilket gør dem anvendelige mange forskellige steder. Vinduerne har nemlig en særlig usynlig belægning, der blandt andet modvirker kondensproblemer.

Spar på varmeregningen med energiruder

Udover at sikre et bedre indeklima har energiruder også gode isoleringsegenskaber. Den særlige belægning på vinduerne sørger desuden for, at energien fra solen bliver inde i boligen.​

Du har derved rig mulighed for at spare på varmeregningen, hvis du udskifter dine vinduer til energiruder, hvilket du desuden kan søge tilskud til.

Uanset om du ønsker blot at udskifte ét vindue, en dør eller alle bygningens ruder, så står vi klar med gode priser og hurtig udrykning. 

Vi har stor erfaring på området, hvilket er din garanti for løsninger lige efter dine behov. Hos os får du desuden altid dine energiruder til gode priser. Læs også om termoruder eller kontakt os og få gode råd til valg af nye vinduer.

Kontakt os for at høre nærmere

Lyder energivinduer som noget for dig, så bør du ikke holde dig tilbage med at kontakte os for hjælp. Vi står altid klar til at hjælpe nye som gamle kunder.

Ønsker du at høre nærmere om priser, tilskud og fordele ved energiruder, så kontakt os på telefon 70 27 11 66 eller mail info@dkglas.dk, så sender vi et uforpligtende tilbud til dig.​

Kontakt os allerede nu!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Dk Glas Og Montage

CVR: 41129836

Kontakt

Telefon: 70 27 11 66

E-mail: info@dkglas.dk